jueves, 18 de septiembre de 2008

Mentre la rosada encara cobreix la terra...

Sant Miquel 2008

4 comentarios:

montse_germa dijo...

QUINA MERAVELLA! ENCARA QUE DURÉS UNA ETERNITAT ÉS FARIA CURT.I aquesta música tan apropiada? i aquests canvis tan ben acoplats? Desconec aquestes melodies, però tot alhora ha quedat BRODAT amb gotes de rosada plenes de delicadesa i poesia
Gràcies per implicar-m'hi!

Montse Germà

montse_germa dijo...

Felicitats per tot aquest muntatge tan espectacular! Segur que és el millor vídeopoema de la xarxa.
Brindo per les teves fotos, pels meus indrisos, per la música i per tot el treball conjunt. Xin, xin!

Montse

pere dijo...

Ostres! quina meravella tenir entre nosaltres una poetessa tan bona. Cervià pot estar orgullós de tenir-te.

Roda de Ter te al Miquel Mari i Pol. Ibars d'Urgell a la Maria Mercé Marçal, Sanaüja al Joan Margarit, Reus al Gabriel Ferrater, Sabadell a Feliu Formosa, Barcelona, Gabriel Ferrater, Begues, al Francesc Parcerisas, Lleida al nostre Marius Torres i ja podem dir que Cervià de les Garrigues, Lleida i Catalunya te i tindrà a la Monserrat Germà.
Ara que esta tan de moda, s'hauria de fer una ruta visitant els llocs on van néixer tots i potser acabar davant de la porta de la Germà amb un pa amb tomata sucat amb l'oli de Cervià, que diuen es el mes bo. L'haurem de tastar d'una vegada...mentre alguuna veu va deixant anar al vent els poemes de la Monserrat Germà.

Felicitats Monserrat! Felicitats Cervià! Felicitats Catalunya!

Unknown dijo...

Felicitats Cervia!! dos cervianencs ens han ofert el maridatge perfecte. Un amb les seves fotos i l'altre amb les seves paraules. Sóc feliç d'haver compartit aquest instant fresc i joiós del vostre casament... Moltes gràcies Montse, moltes gràcies Josep Ma.